Tuesday, 13 May 2014

Broken link.

Aip aip!
Assalamualaikum.
Sebenarnya dari tadi dah aku duk buang broken link ni. Haha banyak jugak la, dalam 40 broken link. And now, sudah zero~
Lambat jugak la nak tunggu complete check -_- nasib baik aku punya entry cuma 457 je tak silap aku. Kalau lagi banyak, fuhhh naik letih jugak laa.

Nak tahu cek dekat mana? Klik SINI

Penat, tapi berbaloi. Hahaha.

Nak tahu punca berlakunya broken link? Haaa broken link berlaku apabila link yang korang letak dalam mana'mana entry or dekat mana'mana tempat dalam blog korang tu dah takde atau pun dah hilang. Haha. Macam kalau korang link-kan satu url ni then empunya url tu dah tukar url, berlakulah broken link. Haa gitu... Ada faham? Haha.

Mungkin ramai dah tahu kot sebab semua mesti dah arif pasal semua ni kan? Aku je baru terdetik nak main dengan alah ni. Haha.

Nah tengok dah ZERO dah~


Haha kbye. Tu je nak kongsi :)


4 comments:

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg